wijnenspeelt

SHOW

Vanmorgen besteld, vanavond in huis

Een familievoorstelling waarin de bekende Christmas Carol van Dickens in het nu wordt geplaatst. Een mix van harmoniemuziek, muppets, humor en spel door kinderen en
harmonie St. Joseph
Grubbenvorst

Het verhaal

Kerstmis is onzin, vindt Ebby Scrooge. Als logistiek manager van COSY, webwinkel in woonartikelen, heeft ze maar één doel. Pakketten bezorgen. En wel zo snel mogelijk. Maar Kerstmis gooit roet in het eten. Alle medewerkers zijn vrij. Collega Botek heeft zelfs een extra vrije dag. Op 24 december ontploft Ebby van irritatie. Maar dan hoort ze vreemde geluiden … het lijkt te spoken op kantoor. Een ongelofelijk avontuur volgt. Drie geesten van Kerstmis komen op bezoek. Zal Ebby veranderen?

Pilot Grubbenvorst

Op 9 t/m 11 december 22 voeren we deze show voor het eerst uit in MFC 't Haeren in Grubbenvorst met harmonie Sint Joseph. Daarna zoeken we samenwerkingen met andere harmonie-orkesten in Noord-Limburg.

Tickets

Voorstelling bezoeken op 9 t/m 11 december? Ga naar onze ticketshop.

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door:

SHOW

TOYBOY - of het heerlijke leven boven de veertig

Een show over 'veertigersdillema's, van tinderende toyboys tot cougars en correcties, de geluks-U en (on)eindigheid van het leven. Een grappige voorstelling met maffe types en muziek.
Te zien in theaters in Nederland.

PROMO TOYBOY

Advies Mike Boddé

Cabaretier/pianist Mike Boddé (Podium Witteman) geeft tekst- en muziekadvies. Hij componeerde één van de liedjes uit TOYBOY: 'As ik heej lig'.

Arne de Wit

'TOYBOY' en gitarist Arne de Wit (Conservatorium Brabant) maakte de muziek van TOYBOY en begeleidt tijdens de show.

Theaterverleden

Sinds onze studententijd maken we cabaret. We behaalden een tweede prijs op Cameretten (naast Plien & Bianca en Arie & Silvester) en de persoonlijkheidsprijs in Groningen. In 2017 maakten we een comeback met 'DE AANBOUW', onder regie van Bas Groenenberg.

Info en boekingen TOYBOY

Klik in de menubalk op 'CONTACT'