wijnenspeelt

School

Voortgezet onderwijs

Basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Voor de onderbouw klas 1 en 2 maken en spelen we 'WATCHA!' Een grappige voorstelling met rapmuziek en cartooneske humor, over influencers en beïnvloeding. Wie beïnvloed jij en wie heeft invloed op jou? Hoe ga je daarmee om?

Video 'WATCHA!'

Interactief

WATCHA! is interactief. Korte scènes worden afgewisseld met discussievragen aan de leerlingen als 'Hoe kun je eerlijk geld verdienen? Ben je blij met jezelf en met je uiterlijk? Wat is je droom? Welke keuzes maak je en waarom?

Samenwerking Jacx Studio

We werkten samen met jonge producers en rappers van Jacx Studio in Blerick. Zij leverden de muziekbeats voor WATCHA!

Boekingen

'WATCHA!' is te boek via impresariaat 'Uit de Kunst' (www.iudk.nl)

Basisonderwijs

Voor groep 2 t/m 5 spelen we 'PRINSENKAMER. Een grappige voorstelling met liedjes en een workshop over genderrollen, ‘jongensachtig’ en ‘meisjesachtig’ gedrag, je jongen of meisje voelen of anders, en hoe je reageert als iemand ‘anders’ doet.

Voor groep 7,8 spelen we 'WATCHA!' (info boven:' Voortgezet Onderwijs')

Video 'PRINSENKAMER'

Interactief

'Prinsenkamer' is interactief. Leerlingen kunnen meezingen, klappen en dansen. Tijdens de workshop maken de leerlingen een cadeautasje met plaatjes of tekeningen van 2 ‘meisjesachtige’ cadeautjes en 2 ‘jongensachtige’ cadeautjes. Maurice bespreekt de cadeautasjes aan de hand van vragen als: 'Waar wil jij mee spelen? Kan iedereen overal mee spelen?'

Juf Corina en Maurice

Juf Corina en haar hond Maurice (gespeeld door Miriam) zijn de hoofdpersonages in 'Prinsenkamer'. Zij komen voort uit de vlogjes van 'Thuisjuf Corina' (zie menu, 'VLOG, 'Thuisjuf Corina')

Boekingen

'Prinsenkamer' is te boek via impresariaat 'Uit de Kunst' (www.iudk.nl)