wijnenspeelt

School

Voortgezet onderwijs

Basisonderwijs

Voortgezet (praktijk)onderwijs

Voor de onderbouw klas 1 en 2 spelen we 'WATCHA!' Een grappige voorstelling met rapmuziek en cartooneske humor, over influencers en beïnvloeding. Wie beïnvloed jij en wie heeft invloed op jou? Hoe ga je daarmee om? Zeer geschikt voor praktijkonderwijs.

Trailer 'WATCHA!'

Praktijkonderwijs

WATCHA! is zeer geschikt voor praktijkonderwijs. Het is kort, krachtig en interactief. Korte scènes worden afgewisseld met discussievragen aan de leerlingen als 'Hoe kun je eerlijk geld verdienen? Ben je blij met jezelf en met je uiterlijk? Wat is je droom? Welke keuzes maak je en waarom?

Samenwerking Jacx Studio

We werkten samen met jonge producers en rappers van Jacx Studio in Blerick. Zij leverden de muziekbeats voor WATCHA!

Workshops

Op aanvraag kunnen we de voorstelling aanvullen met puppetry workshops over beïnvloeding of andere onderwerpen die de school aandraagt.

Basisonderwijs

Voor groep 2 t/m 5 spelen we 'PRINSENKAMER. Een grappige voorstelling met liedjes over genderrollen, ‘jongensachtig’ en ‘meisjesachtig’ gedrag, je jongen of meisje voelen of anders, en hoe je reageert als iemand ‘anders’ doet.

Voor groep 6,7,8 spelen we 'WATCHA!' (info boven:' Voortgezet Onderwijs')

Video 'PRINSENKAMER'

Interactief

'Prinsenkamer' is interactief. Leerlingen kunnen meezingen, klappen en dansen.

Juf Corina en Maurice

Juf Corina en haar hond Maurice (gespeeld door Miriam) zijn de hoofdpersonages in 'Prinsenkamer'. Zij komen voort uit de vlogjes van 'Thuisjuf Corina' (zie menu, 'VLOG, 'Thuisjuf Corina')

Boekingen

'Prinsenkamer' is te boek via impresariaat 'Uit de Kunst' (www.iudk.nl)